top of page

Usluge

Osiguranje treba štititi ono što vam je vrijedno. Odaberimo zajedno police koje će vam pružiti sigurnost tamo gdje ju najviše trebate.

Imovina
Odgovornost
Zdravstveno
Životno
Vozila

Osiguranje imovine

Oštećenja i nepogode ne možete predvidjeti, ali svoju nekretninu možete osigurati.

Buildings Close Together

Bilo da je riječ o vašem domu ili nekretnini koju iznajmljujete, vaša imovina i predmeti u njoj imaju veliku financijsku i emotivnu vrijednost. Ne prepuštajte ih slučaju. Spavajte mirno, osigurajte građevinski dio svoje nekretnine i stvari u njoj za slučaj vremenskih nepogoda, potresa ili drugih oštećenja.

Osiguranje od odgovornosti

za poslovne korisnike

Pogreška u radu može se dogoditi čak i kada pazite. Zaštitite se od štete koju nenamjerno možete nanijeti drugima kroz svoj rad.

Fixing Broken Glass

Osigurajte se od:

  • odgovornosti prema trećim osobama, primjerice zaposlenicima (ako se zbog vas netko ozlijedi)

  • odgovornosti za neispravan proizvod

  • profesionalne odgovornosti (profesije kojima je zakonom propisana ili preporučljiva ta vrsta osiguranja, poput posrednika u prometu nekretninama, arhitekata, građevinara, liječnika, IT stručnjaka).

Zdravstveno osiguranje

Osjetite maksimalnu sigurnost u najvažnijem segmentu života.

Image by Online Marketing

Omogućite sebi i svojoj obitelji pristup vrhunskim zdravstvenim ustanovama u Hrvatskoj i inozemstvu. Budite poslodavac koji brine o svojim zaposlenicama jer znate da su oni zrcalo vašeg poslovanja. Otkrijte mogućnosti dopunskog i dodatnog zdravstvenog osiguranja uz police po mjeri.

Životno osiguranje

Lako je uživati u sadašnjosti, ako je vaša i budućnost vaše obitelji sigurna.

Image by Nathan Dumlao

Životno osiguranje pokriva trošak u slučaju nezgode ili smrti. Ako ste poduzetnik o kojem ovisi poslovanje, roditelj ili samo osoba koja želi sigurniju budućnost, ugovorite životno osiguranje. Za zaista miran san, osigurajte sebe, svoju obitelj i svoje poslovanje.

Osiguranje poslovanja

Vaše poslovanje je vrijedno. Osigurajte svoj poslovni prostor i radnu opremu.

Image by Henry & Co.

Bili mali ili veliki poduzetnik, u svoj ste posao uložili puno truda i novaca. Ne trošite energiju na brigu oko potencijalnih oštećenja, kvarova i nepogoda. Osigurajte svoj radni prostor, opremu i radne alate od štete koja može nastati i mirno se posvetite onome u čemu ste najbolji. 

Osiguranje od odgovornosti

za privatne osobe 

Tko pokriva trošak ako vaše dijete sruši stalak s parfemima u drogeriji? Ako ste ga ugovorili, osiguranje od odgovornosti.

Smashed Laptop Screen

Osiguranje od privatne odgovornosti pokriva trošak štete koju vi, vaše dijete ili partner nenamjerno nanesete drugima. Bez obzira na to jeste li samac ili imate obitelj, ova vrsta osiguranja može vas zaštititi u velikom broju situacija.

Kasko osiguranje automobila i plovila

Vozite pažljivo, ali bezbrižno. Osigurajte svoj automobil ili plovilo od štete koju mu možete nanijeti vi sami.

Image by Jorge Saavedra

Vožnja je sloboda i užitak, ali i rizik te odgovornost. Zakonom propisano auto osiguranje pokriva štetu koju možete nanijeti drugima u slučaju nesreće na cesti. Kasko osiguranje štiti vaš automobil od štete koju mu možete nanijeti vi. Vozite i plovite bez brige uz policu koja vas štiti.

Poslovanje

Zanima vas što sve možete osigurati?  
Niste sigurni koje osiguranje bi najviše odgovaralo vašim potrebama?

Prezentacija osiguranja kao i njegova dokumentacija mogu biti jako kompleksni. Moj je zadatak učiniti taj proces što jednostavnijim. Transparentno i jasno odgovoriti na sva vaša pitanja tako da razumijete točno ono što dobivate. Iskoristite opciju savjetovanja i saznajte sve što vas zanima u domeni osiguranja.

bottom of page